Het collectief

Wie

Liesbeth Bodyn (zang, artistieke en productionele leiding), Jeroen Van der Fraenen (beeldende kunst, scenografie, technische coördinatie), Annemie Osborne (cello, zang), Hans Beckers (geluidskunst), Tine Allegaert (trompet, zang, piano), Indré Jurgeleviciute (kanklès, zang), Rebecca Van Bogaert (fluiten, zang), Jozefien Derweduwen (fluit, zang), Corentin Dellicour (cello), Seraphine Stragier (cello), Siri Clinckspoor (dans), Tchi-Ann Liu (dans), Aya Suzuki (percussie), Rielke Brys (percussie) & Kaja Farszky (percussie).

Liesbeth Bodyn

fullsizeoutput_2f2

De artistieke leiding van het collectief Klankennest is in handen van oprichtster Liesbeth Bodyn. Haar achtergrond als zangeres, docente en muziekpedagoge helpt haar bij het ontwikkelen van een kwalitatief hoogstaand aanbod voor een zeer jong publiek.

Liesbeth bracht een groep kunstenaars samen die vanuit een gedeelde zin voor onderzoek en dialoog de grenzen van verschillende kunstdisciplines aftasten met als doel vernieuwend artistiek materiaal te ontwikkelen voor de allerkleinsten.

De manier waarop een jong kind de wereld verkent en leert kennen, inspireert en verbreedt hun blik als kunstenaars. Voor hen zijn de allerkleinsten geen passief publiek, maar actieve deelnemers aan een creatie.