Wie

De artistieke leiding van Klankennest is in handen van oprichtster Liesbeth Bodyn.

Haar achtergrond als zangeres, leerkracht en muziekpedagoog helpt haar een kwalitatief aanbod te ontwikkelen voor de allerjongsten. De manier waarop een jong kind naar de wereld kijkt, inspireert en verruimt haar blik als kunstenaar. De allerjongsten zijn voor haar geen passief publiek, maar actieve deelnemers aan een creatie.


Liesbeth bracht een gezelschap van kunstenaars samen die, vanuit een gedeelde zin voor onderzoek en dialoog, de grenzen van de verschillende kunstdisciplines aftasten met als doel het ontwikkelen van vernieuwend artistiek materiaal voor de allerjongsten.

Klankennest is

Liesbeth Bodyn (zang, artistieke en productionele leiding), Jeroen Van der Fraenen (beeldende kunst, scenografie, technische coördinatie), Annemie Osborne (cello, zang), Hans Beckers (geluidskunst), Tine Allegaert (trompet, zang, piano), Rielke Brys (percussie), Indré Jurgeleviciute (kanklès, zang), Rebecca Van Bogaert (fluiten, zang), Corentin Dellicour (cello), Seraphine Stragier (cello), Siri Clinckspoor (dans), Tchi-Ann Liu (dans), Aya Suzuki (percussie) & Evelien Verhegge (textielontwerp, dramaturgie), …


Voor de ‘Museum Tours’ werkt Klankennest samen met Sien Verschaeren (Appelsien+Ananas).


De voorstellingen van Klankennest worden verkocht door en met het advies van boekingskantoor Huis Alma.

Klankennest

Klankennest vzw is een gezelschap voor jonge kinderen en hun ouders, waar ze in dialoog gaan en experimenteren met muziek, dans & beeldende kunst.

2021 – 2022 Klankennest vzw
In samenwerking met Wild van Vorm

Schrijf je in op onze nieuwsbrief