Zomeratelier

Geïnspireerd op de voorstelling 'van ster naar ster' gaan we samen met de kinderen op onze eigen muziekreis. We zingen, bewegen, beelden, genieten en maken samen onze eigen muziekvoorstelling.


Muziek staat centraal in dit atelier: we leren luisteren en zingen, maar gaan evengoed op zoek naar de vrije beleving. In kleine leeftijdsgroepen vormen we een koor, knutselen we onze eigen sterrenwereld, huppelen en dansen we van ster naar ster, en integreren we veel buitenspel. We werken toe naar een eigen 'ster naar ster'-voorstelling van en door de kinderen zelf, die op het einde van het atelier uitgevoerd wordt.

Schrijf je kind in op de wachtlijst


Voor

Kinderen van 4 – 9 jaar

Praktisch

13, 14 en 15 juli 2022, telkens van 9 -16 u (opvang mogelijk mits extra vergoeding).

Locatie: Steinerschool Munte, Munteplein 1

Prijs: 130 euro per kind (bij inschrijving van een 2de kind van hetzelfde gezin wordt er 10 euro korting gegeven op de totaalprijs. Inbegrepen: verzekering, appelsap, formulieren voor de kinderopvang.

Met

Het atelier wordt professioneel begeleid door celliste Seraphine Stragier, koordirigente en pedagoge Lies Decock, en bezielster van klankennest Liesbeth Bodyn.

Klankennest

Klankennest vzw is een gezelschap voor jonge kinderen en hun ouders, waar ze in dialoog gaan en experimenteren met muziek, dans & beeldende kunst.

2021 – 2022 Klankennest vzw
In samenwerking met Wild van Vorm

Schrijf je in op onze nieuwsbrief