Babyconcert

Tijdens de concerten gaan we samen met ouder en kind bewegen, zingen en experimenteren met klank in de brede zin van het woord. Twee muzikanten nemen baby’s, peuters en hun ouders mee in een wereld vol aanstekelijke, omhullende en ontroerende muziek.

Door ritmisch te bewegen, te zingen en verschillende melodische en ritmische patronen aan te bieden gaat Klankennest in dialoog met het kind. In een intieme en prikkelende sfeer gaan de performers samen met de jonge toeschouwers op muzikale ontdekkingstocht; eentje met geluid en beweging.

Voor

Kinderen van 4-11 maanden / 12-19 maanden / 20-30 maanden / 31 maanden–4 jaar

Praktisch

Wegens de Corona maatregelen kunnen de gebruikelijke baby – en peuterconcerten bij vzw Kong in Gent voorlopig niet georganiseerd worden. We werken aan een alternatief programma hiervoor. Raadpleeg onze agenda voor babyconcerten op andere locaties.

Een babyconcert duurt ongeveer 30 minuten en wordt begeleid door 2 muzikanten.

Je kan je inschrijven voor één of meerdere babyconcerten, de inhoud is telkens anders, met terugkerende elementen en een herkenbare structuur.

Cadeaubon

Je kan een cadeaubon voor één of meerdere concerten bestellen! Ideaal als geboortecadeautje! Stuur even mailtje voor meer info of een bestelling.

Boekingen

De interactieve babyconcerten zijn ook te boeken op aanvraag in kinderdagverblijven, ziekenhuizen, …